

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Намаляват риска от заболявания и рак
Главен готвач е Chef V. Angelov, който е подчинил цялото меню на идеята, че „красотата и свободата“ могат да се вкусят
Количеството на отпадъка не трябва да надвишава 3 куб. м.
Това, за което всички мечтаем, е близост, разбиране и топлина
Готвачът Радостин Йорданов разкри тайната на вкусната рибена супа
Заведението отвори врати преди дни, но вече е в графата с любими места на летовниците на Южния плаж в Несебър
За пределите на нашата страна, като се има предвид размерът на територията ни, имаме доста изби за производство на вино
В зависимост от интериора, кухнята може да не е само за готвене – там би могла да се помещава и масата за хранене
Ако приготвяте кайма за кюфтета, най-подходящите подправки за нея са сол, черен пипер, чубрица, кимион и магданоз